Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

San Shi

San Shi (τα τρία μοντέλα)
Το Tai Yi, το Qi Men Dun Jia και το Liu Ren ονομάζονται 3 μοντέλα (San Shi) και θεωρούνται οι υψηλότερες τέχνες της κινέζικης μεταφυσικής.
Το Tai Yi χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη γεγονότων όπως φυσικές καταστροφές κρατών αλλά και την τύχη αρχηγών κρατών. Το Tai Yi επικεντρώνεται σε ουράνιες ή αστρονομικές παρατηρήσεις (tian yuan or heavenly aspects). Πολλοί λίγοι άνθρωποι σήμερα γνωρίζουν αυτή την μέθοδο (τους έφαγε η κινέζικη μυστικοπάθεια).
Το Qi Men Dun Jia χρησιμοποιείται για στρατιωτικές εφαρμογές, για να εκμεταλευτεί κάποιος συνθήκες στον πόλεμο και για να προβλέψει το αποτέλεσμα πολέμων. Το Qi Men επικεντρώνεται σε γήινες παρατηρήσεις (di yuan or earth aspects). Mε το Qi Men μπορεί να κάνει κάποιος προβλέψεις σε πολλά διαφορετικά θέματα, αλλά και να βοηθήσει να ενεργοποιήσουμε συγκεκριμένες "πύλες", σε συγκεκριμένη κατεύθυνση του ορίζοντα σε συγκεκριμένo χρόνο οι οποίες βοηθούν στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Το Qi Men Dun Jia το χρησιμοποιούσαν οι αυτοκράτορες και οι στρατηγοί.
Το Liu Ren χρησιμοποιείται για προβλέψεις της καθημερινότητας και καθημερινά γεγονότα. Το Liu Ren επικεντρώνεται σε ανθρώπινες παρατηρήσεις (ren yuan or human aspects). Αποκαλύπτει την εξέλιξη, την αιτία και αποτέλεσμα γεγονότων.
Τα 3 μοντέλα (san shi) δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια των πολέμων στην Κίνα (Warring states period, 700 πΧ) αν και πολλοί κινέζοι υποστηρίζουν ότι η δημιουργία τους πάει πίσω μέχρι την εποχή του Κίτρινου αυτοκράτορα (πριν 5000 χρόνια).
Πολλά από τα γραπτά διάσημων κινέζικων κλασσικών βιβλίων σε άλλους τομείς όπως το Feng Shui, η κινέζικη ιατρική κλπ γράφτηκαν πολύ αργότερα από άτομα που είχαν λάβει την γνώση προφορικά από παλαιότερες γενιές (καθότι δεν είχε ανακαλυφτεί ακόμα το χαρτί! στις προγενέστερες γενιές), οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το όνομα του ατόμου από όπου προέρχονταν οι γνώσεις, προς τιμήν του και όχι το όνομα του πραγματικού συγγραφέα.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Η μύτη του Michael Jackson



Η μύτη του Michael Jackson - Κινέζικη Φυσιογνωμική
πώς η μύτη του σταρ προβλέπει την κατάρρευσή του
Στην κινέζικη φυσιογνωμική κάθε σημείο του προσώπου μας σχετίζεται και με συγκεκριμένη ηλικία της ζωής μας. Παρατηρώντας το κάθε σημείο μπορούμε να διαβάσουμε το παρελθόν και το μέλλον.
Εάν το σημείο που εξετάζουμε είναι "κατεδαφισμένο", έχει βαθούλωμα, σημάδι, προεξέχει ή έχει κρεατοελιές ή μαύρες ελιές ή είναι χρωματισμένο πχ μαύρο (είναι αρκετά δύσκολο για ένα αρχάριο να διαχωρίσει τα 5 χρώματα των 5 στοιχείων στο πρόσωπο), τότε προβλέπουμε ότι στην ηλικία αυτή το άτομο θα έχει κακοτυχία. Αντίθετα εάν το σημείο αυτό είναι καθαρό από σημάδια, ελιές, έχει καλό χρώμα, δεν έχει βαθουλώματα ή προεξοχές, τότε η ηλικία με την οποία σχετίζεται το σημείο είναι καλή.
Η ηλικία στην κινέζικη φυσιογνωμική μετριέται διαφορετικά. Η ηλικία ενός έτους είναι η γέννηση του ατόμου, καθότου η ηλικία μηδέν είναι η σύλληψη του εμβρύου. Επίσης, όταν "διαβάζουμε" το μέλλον ενός ανθρώπου, δεν διαβάζουμε μόνο το σημείο που αντιπροσωπεύει την ηλικία που μας ενδιαφέρει, αλλά και την προηγούμενη και επόμενη ηλικία, καθότι ένα σημαντική συμβάν μπορεί να ξεκινήσει να διαμορφώνεται νωρίτερα, να παρουσιαστεί στο παρόν και να έχει συνέπειες και στο μέλλον.
Η μύτη ενός ανθρώπου αντιπροσωπεύει τις ηλικίες 41 με 50. Το κάτω μέρος της μύτης (τα ρουθούνια και η κορυφή της μύτης) επηρεάζει τις ηλικίες 48, 49 και 50.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η μύτη του Michael Jackson είχε καταρρεύσει εδώ και χρόνια. Άτομα του περιβάλλοντός του λένε ότι για χρόνια φορούσε "μάσκα" πάνω στην μύτη του για να μην φαίνεται η τεράστια τρύπα στην μύτη του, καθότι δεν υπήρχε καθόλου το κάτω μέρος... Όμως το πρόβλημα αυτό δεν ήταν απλά αισθητικό, η παντελής πτώση της μύτης του προέλβεπε και την πτώση του σταρ ακριβώς στην αντίστοιχη ηλικία.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ποιός σκότωσε τον Michael Jackson;

Ποιός σκότωσε τον Michael Jackson?
Το I Ching ρίχνει φως στο μυστήριο του θανάτου του
(η ερμηνεία του Ι Ching είναι μόνο για προχωρημένους, διαφορετικά το άρθρο θα ήταν τεράστιο)


Η αγγλική εφημερίδα Τelegraph έγραφε τον Μάιο 2009 ότι ο Michael Jackson έπασχε από καρκίνο του δέρματος, Όταν τον είδαν να επισκέπτεται νοσοκομεία που ειδικεύονται στον καρκίνο, υπήρξαν ανησυχίες ότι ο 50χρονος σταρ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τις 50 συναυλίες. Έπαιρνε φάρμακα για καρκίνο. Είχε μάλιστα παραδεχτεί στην κόρη του Έλβις ότι ήθελε να πεθάνει όπως και αυτός, από υπερβολική δόση φαρμάκων.
Γιατί ο γιατρός του έκανε καρδιακά μασάζ πάνω στο κρεβάτι και όχι στο πάτωμα (αυτό το ξέρουν και άσχετοι), γιατί άργησε να ειδοποιήσει το ασθενοφόρο για μισή ώρα; Ο γιατρός ήταν γνωστός του Jackson για χρόνια αλλά προσλήφθηκε μόλις δύο μήνες πριν τον θάνατό του. Γιατί έκλεισε ο γιατρός το ιατρείο του σε άλλους ασθενείς 2 εβδομάδες πριν τον θάνατο του Jackson;
Μήπως ήταν τελικά αυτοκτονία ο θάνατός του, ή δολοφονήθηκε όπως ισχυρίζεται η οικογένειά του;
Το I Ching είναι ένα αγαπημένο μέσο για να ρίχνει φως σε μυστήρια.
Συμβουλεύτηκα το I Ching τον Ιούνιο 2009, την ημέρα του πύρινου αλόγου, τον μήνα του μεταλλικού αλόγου. Έριξα τα 3 νομίσματα του I Ching και πήρα το εξάγραμμο λίμνη πάνω στο βουνό, με αλλαγή στην 4η γραμμή. Η οικογένεια του εξαγράμμου είναι η λίμνη (μέταλλο).
Η ερώτηση: ποιός σκότωσε τον Michael Jackson;
Π未//Αντικείμενο
Σ酉/
Σ申/
Ν亥OΣ申/Υποκείμενο (φίδι)
Δ午//
Π辰//
(Ν=νοημοσύνη, γιατρός, φάρμακο / Δ=δύναμη, ασθένεια, δολοφόνος / Π=πόροι / Σ=συνεργάτες/αδέρφια / Χ=χρήματα)
Η 3η γραμμή από κάτω είναι ενεργή (υποκείμενο είναι ο Michael Jackson), παράγει το χοίρο (I=εξυπνάδα, γιατρός, φάρμακο), ο Jackson (πίθηκος) βοηθάει πίσω την αρχική γραμμή.
Σε αυτό το εξάγραμμο ο Jackson είναι ενεργός και κάνει το Ι(εξυπνάδα, γιατρός ή φάρμακο) να κάνει κάτι με την συγκατάθεση του Jacko. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει είτε ότι ο γιατρός έκανε κάτι με την συγκατάθεση ή παρότρυνση ή διαταγή του Jacko, ή ότι ο Jacko πήρε φάρμακο με την θέλησή του (όπου η μια περίπτωση δεν αναιρεί την δεύτερη).
Το γεγονός ότι στην γραμμή του Jacko βρίσκεται ταξινόμηση των έξι ζώων με την λέξη φίδι, σημαίνει είτε ότι ο Jackson είναι πνεύμα (νεκρός), είτε ότι έκανε κάτι κρυφό ή παράξενο.
Αυτό το I Ching δεν είναι πολύ ξεκάθαρο, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει δολοφόνος. Η αιτία του θανάτου ήταν είτε μέσω των γιατρών, ή ήταν το φάρμακο που τον σκότωσε (είναι η γραμμή Ν που προκάλεσε τον θάνατο, το φάρμακο ή ο γιατρός ή και τα δύο=το φάρμακο που έδωσε ο γιατρός). Το φάρμακο το έδωσαν με την δικιά του διαταγή. Άρα ο Michael Jackson δεν δολοφονήθηκε.
Την ημέρα εκείνη με έπιασε το κατασκοπικό μου ένστικτο, οπότε έκανα ακόμα ένα I Ching με την ελπίδα να ρίξω περισσότερο φως στο μυστήριο.
Ερώτηση: για λογαριασμό του Michael Jackson, προκάλεσε ο ίδιος με την θέλησή του τον θάνατό του; Πήρα το εξής εξάγραμμο
Σ未//
Δ卯O
Π巳/
Χ亥/
Σ未X υποκείμενο
Σ丑//
Δ寅//Δ卯O
Π巳/ αντικείμενο
Η τρίτη γραμμή από κάτω (υποκείμενο) είναι ο Michael Jackson. Είναι ενεργός, παράγει (δίνει) χρήματα, τα χρήματα βοηθούν την ασθένεια ή δολοφόνο (Δ=δολοφόνος ή ασθένεια) να επιτεθούν στον Jackson. Στην αρχή (2η γραμμή) η γραμμή Δ υποχωρεί, αλλά στο τέλος (6η γραμμή) κάνει την επίθεση ενάντια στον Jacko, προκαλώντας τον θάνατο.
Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο Jacko πλήρωσε χρήματα. Ο Michael Jackson είτε πλήρωσε για να αυτοκτονήσει, είτε πρόκειται για ευθανασία που προκλήθηκε από άλλο άτομο πάλι όμως με την θέλησή του (αυτός ήθελε και πλήρωσε). Και τα δύο I Ching συμφωνούν μεταξύ τους, δεν ανάγκασε κανείς με την βία τον Jacko να πάρει την παραπάνω δόση, το ήθελε ο ίδιος.
Και στα δύο I Ching, η γραμμή του Jackson είτε ανήκει στο στοιχείο γη είτε στο στοιχείο μέταλλο. Γη σημαίνει καρκίνος, μέταλλο σημαίνει δέρμα & αναπνευστικό. Οι φήμες ότι ο Jackson είχε καρκίνο στο δέρμα ήταν αληθινές.
Ίσως δεν αποδειχθεί ποτέ τι έγινε ακριβώς εκείνο το βράδυ, αλλά εμείς θα ξέρουμε ότι ότι έγινε, έγινε με την θέληση του Michael Jackson.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Γρίππη των χοίρων - πώς να προστατευτείτε



Η γρίππη των χοίρων και πώς να προστατευτείτε



Η γρίππη των χοίρων εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και στην Ελλάδα. Έλαβα μερικά email και τηλεφωνήματα, οπότε γράφω αυτό το άρθρο με οδηγίες αλά κινέζικα για να μην την "αρπάξετε"!
Μέθοδος Α, I Ching. Ρώτησα για την τύχη της Ελλάδας μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2009 ως προς την γρίππη. Η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα την έχει την γρίππη, υπάρχει μηδέν οργάνωση για την αντιμετώπισή της (αυτό δεν περιμέναμε να μας το πει το I Ching, το ξέραμε!) αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο (τυχεροί είμαστε!) και η ασθένεια δεν είναι ευρεία διαδεδομένη, η ασθένεια είναι αδύναμη αλλά υπάρχουσα.
Μέθοδος Β, Κινέζικη Αστρολογία. Στην κινέζικη ιατρική το μέταλλο είναι υπεύθυνο για τους πνεύμονες και το αναπνευστικό. Η γρίππη, επειδή χτυπάει το αναπνευστικό σχετίζεται επίσης με το μέταλλο.
Στην κινέζικη αστρολογία λέμε ότι "πολύ βαριά γη θα θάψει το μέταλλο", οπότε πολύ γη (όπως ο Απρίλιος και Ιούλιος και Οκτώβριος 2009) θα υπάρχουν τότε αρνητικές συνέπειες στο στοιχείο μέταλλο οπότε κατά συνέπεια και στο αναπνευστικό.
Επίσης στην κινέζικη αστρολογία λέμε ότι "το μέταλλο χρειάζεται φωτιά για να γίνει χρήσιμο εργαλείο". Όταν υπάρχει παντελή έλλειψη φωτιάς (όπως τον Απρίλιο, Ιούλιο αλλά και μέχρι τον Ιανουάριο 2010) , αυτό εξηγεί επίσης γιατί υπάρχει πρόβλημα με τους πνεύμονες τότε.
Θα βρείτε τα 4 pillars σας στις αναρτήσεις με τίτλο Υπολογιστής Ba Zi, κοιτάξτε εάν στα δικά σας 4 pillars έχετε είτε αδύναμο μέταλλο (οπότε και αδύναμο αναπνευστικό), ή έχετε πολύ γη που να θάβει το αναπνευστικό σας, ή έχετε έλλειψη φωτιάς.
Βέβαια η διάγνωση αυτή, επειδή πιθανόν είστε αρχάρειοι στα 4 pillars είναι δύσκολη. Οπότε απλά αποφύγετε την γρίππη με την βοήθεια διατροφής και συμπληρωμάτων. Η βιταμίνη Ε, C, τα αντιοξειδωτικά είναι καλοί τρόποι αντιμετώπισης. Λεμόνια, πορτοκαλάδες, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού ή grapefruit βοηθούν. Διαβάστε σχετικά άρθρα θεραπευτών και ειδικών. Βοηθήστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Μέθοδος Γ, Feng Shui. Η γρίππη έχει σχέση με ασθένεια, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε το άστρο ασθένειας 2. Επίσης η γρίππη είναι κακοτυχία, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε το άστρο κακοτυχίας 5. Η γρίππη είναι πρόβλημα αναπνευστικό, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα άστρα μετάλλου 6 και 7, ιδιαίτερα το 7 (έχει πιό κακό χαρακτήρα).
Διαβάστε στην ιστοσελίδα μου www.fengshuilife.gr τις συμβουλές Feng Shui για την χρονιά 2009 και επικεντρωθείτε στα άστρα 2, 5 και 7 (δηλαδή θεραπεύστε την Δύση, Βορρά και Ανατολή του σπιτιού σας, ιδιαίτερα εάν εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το κρεβάτι σας).
Για τον Ιούλιο διαβάστε το άρθρο μου στο παρόν blog με συμβουλές για τον Ιούλιο. Για τον Αύγουστο το άστρο 5 βρίσκεται στα ΝΔ (βάλτε θεραπεία αλατόνερου με νομίσματα), σετ 6 νομισμάτων στα ΒΑ για το άστρο 2, ένα διαφανές βάζο με νερό και 3 μπαμπού στα ΝΑ για το άστρο 7.
Πιό αναλυτικά, για να αντιμετωπίσετε αρνητικές επιδράσεις Feng Shui ολόκληρo to 2009 και κάθε μήνα, διαβάστε το βιβλίο μου Feng Shui & Επιλογή ημερομηνιών 2009, θα το βρείτε από μένα με αντικαταβολή (10 ευρώ+έξοδα αποστολής) ή από το κατάστημα Feng Shui House στην Σταδίου 10 (10 ευρώ).

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ο ταύρος της Παμπλόνα



Ο ταύρος της Παμπλόνα
πώς εξηγείται το ατύχημα

Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι ένας άντρας έχασε τη ζωή του καθώς χτυπήθηκε από ταύρο κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών ταυροδρομιών που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη μνήμη του πολιούχου της Παμπλόνα Σαν Φερμίν. Πρόκειται για το 15ο θύμα των ταυροδρομιών από το 1911. Ακόμη 15 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από επιθέσεις ταύρων στους δρόμους της πόλης. Πώς εξηγείται αυτό με την κινέζικη αστρολογία;
Όπως είπα στο άρθρο μου για τον Ιούλιο, φέτος είναι η χρονιά του βοδιού (ο ταύρος είναι σαν βόδι αν το σκεφτείτε) ενώ ο μήνας Ιούλιος είναι ο μήνας της κατσίκας.
Το βόδι και η κατσίκα στην κινέζικη αστρολογία συγκρούονται, δηλαδή είναι εχθροί. Πώς να μην υπάρχουν συγκρούσεις με ταύρους και προβλήματα τον μήνα της κατσίκας, δηλαδή τον Ιούλιο; Δεν είναι τυχαίο που ακούσαμε στις ειδήσεις για την σύγκρουση του ταύρου.
Αν και δεν έχουμε τα γενέθλια των υπολοίπων 149 θυμάτων, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν όλοι τους δεν ήταν συμβατοί με το βόδι (ταύρο). Σίγουρα πάντως δεν είναι καλή ιδέα να πραγματοποιούν στην Ισπανία τους αγώνες αυτούς τον μήνα της κατσίκας, διότι στην κινέζικη αστρολογία η κατσίκα πάντα τσακώνεται με το βόδι, κάνοντας έτσι τους αγώνες αυτούς ιδιαίτερα αιματηρούς. ...

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Πρέπει να κάνουμε Feng Shui κάθε χρόνο;

Πρέπει να κάνουμε Feng Shui κάθε χρόνο;

Μια κυρία η οποία είχε μόλις κάνει Feng Shui για το κατάστημά της, αφού διάβασε και το βιβλίο μου "Feng Shui & Επιλογή Ημερομηνιών 2009" έκανε την πολύ λογική ερώτηση:
Πρέπει να κάνουμε Feng Shui κάθε χρόνο; το Feng Shui που μόλις κάναμε δεν θα ισχύει;

Επειδή συχνά είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το Feng Shui σωστά και να είμαστε και κατανοητοί, έκανα ένα παραλληλισμό:
  • Tο σπίτι με καλό Feng Shui είναι σαν ένας ανθρώπινος οργανισμός με καλή κράση.
  • Οι παροδικές αρνητικές επιδράσεις Feng Shui της χρονιάς ή του μήνα είναι σαν μια γρίππη.
Όπως ακριβώς και ένας ανθρώπινος οργανισμός που έχει καλή κράση, έτσι και ένα σπίτι με καλό Feng Shui αντέχει ιδιαίτερα στις αντιξοότητες. Ακόμα και εάν έρθει μια παροδική ασθένεια όπως πχ μια γρίππη, επειδή ο οργανισμός έχει καλή κράση αυτή η γρίππη θα περαστεί πολύ ελαφριά. Ένα άτομο με αδύναμο οργανισμό θα τσακιστεί και από μια ελαφριά γρίππη.

Τι είναι λοιπόν καλύτερο; Να έχουμε καλή κράση και να μην μας πιάνει εύκολα η γρίππη, ή να έχουμε κακή κράση και να επιτεθούμε μόνο στην γρίππη; Όλοι ξέρουμε ότι η ουσία είναι να μην πάθουμε γρίππη (έχοντας καλή κράση) και όχι να παίρνουμε φάρμακα (θεραπείες Feng Shui) για να την μειώσουμε.

Από την άλλη, ακόμα και εάν έχουμε καλό Feng Shui (καλή κράση), είναι καλή ιδέα να μειώσουμε και τον ιό της γρίππης με την βοήθεια των θεραπειών Feng Shui. Το ιδανικό δηλαδή είναι να έχουμε και καλή κράση (καλό Feng Shui) αλλά και όταν έρθεις κάποια γρίππη (πχ αρνητικό Ιπτάμενο Άστρο του Feng Shui) να μειώσουμε και την δύναμή του. Άν όμως πρέπει να διαλέξουμε ένα από τα δύο, μόνιμο ή ετήσιο Feng Shui, το μόνιμο είναι σημαντικότερο.

Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι στο άρθρο μιλώ για την γρίππη ως παράδειγμα. Το Feng Shui δεν το κάνουμε μόνο για να έχουμε καλύτερη υγεία στην ζωή μας, αλλά και για να έχουμε σταθερότητα, καλές σχέσεις με ανθρώπους, αγάπη, χρήματα, επαγγελματική εξέλιξη και ευκαιρίες.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Συμβουλές Feng Shui για τον Ιούλιο



Συμβουλές Feng Shui για τον Ιούλιο


Εφοδιαστείτε για την μάχη!


Τα 4 Pillars του μήνα (κινέζικη αστρολογία για τον Ιούλιο)


Αύριο Τρίτη μπαίνει ο κινέζικος μήνας της κατσίκας και διαρκεί μέχρι και τις 06 Αυγούστου 2009.

Από άποψη κινέζικης αστρολογίας ο μήνας που έρχεται (κατσίκα) συγκρούεται με την χρονιά (βόδι). Η σύγκρουση αυτή μπορεί να φέρει σεισμούς, κατολισθήσεις, πτώση κτιρίων και άλλα προβλήματα που έχουν σχέση με την γη. Πιστεύω ότι όταν ανοίγουμε την τηλεόραση για ειδήσεις, θα μας γίνεται η καρδιά περιβόλι...

Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά της κατσίκας ή του βοδιού να έχετε μαζί σας ένα κρεμαστό ποντικάκι (η φωτό του Mickey κάνει) ή το κόκκινο τάλισμαν από το βιβλίο μου "Feng Shui & Επιλογή Ημερμηνιών 2009", επίσης να αποφεύγετε τα επικύνδυνα σπορ σε βουνά και τούνελ ή τα ετοιμόροπα κτίρια, ή μέρη που έχουν τυφώνες, κυκλώνες και τα συναφή. Προσέχετε για να έχετε!

Το Feng Shui του Ιουλίου

Είδαμε την πλευρά της κινέζικης αστρολογίας, ας δούμε τώρα τι λέει και το Feng Shui του μήνα. Το Feng Shui του μήνα συμφωνεί με την κινέζικη αστρολογία του μήνα, δηλαδή η κατάσταση δεν είναι καλή.


Γενικά, το Feng Shui της χρονιάς, του μήνα, της ημέρας και της ώρας φανερώνεται από τα Ιπτάμενα Άστρα. Τα Ιπτάμενα Άστρα είναι αόρατες ενέργειες που βρίσκονται σε συγκεκριμένη περιοχή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, ο Νότος του σπιτιού σας έχει ένα άστρο (το ίδιο) ολόκληρη την χρονιά, ενώ κάθε μήνα έρχεται στον Νότο διαφορετικό άστρο. Κάθε άστρο σημαίνει και κάτι διαφορετικό. Για αυτό τον λόγο συμβαίνουν στο σπίτι μας διαφορετικά πράγματα κάθε μήνα.
Υπάρχουν συνολικά 9 Ιπτάμενα Άστρα που εκφράζονται με αριθμούς από το 1 έως το 9.

Τον μήνα Ιούλιο τα άστρα της χρονιάς βρίσκονται στην ίδια θέση με τα άστρα του μήνα. Δηλαδή στον Βορρά έχουμε δύο φορές το άστρο 5, στο κέντρο έχουμε δύο φορές το άστρο 9, στην Δύση έχουμε δύο φορές το άστρο 2 κλπ.

Μια μίνι πρόβλεψη για το Feng Shui του Ιουλίου είναι ότι θα υπάρχουν κάποιες φωτιές (ευτυχώς όμως όχι σοβαρές), επειδή το άστρο 9 είναι στο κέντρο δύο φορές και χαρακτηρίζει τον μήνα Ιούλιο.

Κάποιοι από αυτά τα άστρα είναι πολύ κακά, όπως το 5 (κακοτυχία) το 2 (ασθένεια), το 7 (σκάνδαλα) το 3 (τσακωμοί). Ενώ το 8, το 9 και το 1 είναι καλά άστρα, αλλά τα καλά άστρα θα σας βοηθήσουν πραγματικά μόνο εάν το αρχικό Feng Shui του χώρου σας έχει και αυτός καλά άστρα. Με άλλα λόγια δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα καλά άστρα χωρίς να ξέρετε το αρχικό Feng Shui του χώρους σας, αλλά τουλάχιστον μπορείτε όλοι σας να αποφύγετε τουλάχιστον τις κακοτοπιές το Ιούλιο, καθότι τον Ιούλιο θα είναι διπλά έντονες...
Οι θεραπείες που προτείνω παρακάτω δεν εξαφανίζουν τις αρνητικές ενέργειες Feng Shui, αλλά τις μειώνουν.

Οπότε:
  • Βάλτε στον Βορρά μια θεραπεία αλατόνερου, δηλαδή σε ένα χαμηλό διαφανές ποτήρι βάλτε 1/3 χοντρό αλάτι, 1/3 νερό, 6 νομίσματα των 10 λεπτών (ή του 1 λεπτού), 1 ευρώ. Θα παρατηρήσετε ότι το αλάτι θα σκαρφαλώσει στο χείλος του ποτηριού, εάν εξατμιστεί εντελώς να κάνετε όλο από την αρχή κρατώντας τα ίδια νομίσματα και το ίδιο ποτήρι.... Μπορείτε επίσης να βάλετε επιπλέον και ένα μπουκάλι γεμάτο νερό της βρύσης χωρίς καπάκι, ή ένα μεταλλικό μελωδό με μεταλλική γλωσσίτσα. Βγάλτε τα κόκκινα, μωβ, πορτοκαλί, ροζ και μην ανάβετε κεράκια στον Βορρά. Εάν στον Βορρά έχετε τηλεόραση ή hi-fi μην τα χρησιμοποιείτε τόσο, εάν έχετε συντριβανάκια ή εκκρεμή ρολόγια σταματήστε τα. Έτσι μειώνετε το άστρο 5 και την κακοτυχία. Εάν εκεί βρίσκεται το κρεβάτι, η είσοδος του σπιτού, η είσοδος της πολυκατοικίας, το γραφείο, το ταμείο, τότε ο μήνας Ιούλιος θα είναι δύσκολος και πραγματικά επιβάλονται οι θεραπείες Feng Shui. Στον Βορρά τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα κακοτυχίας, βρίσκεται το άστρο 5 δύο φορές.


  • Βάλτε στην Δύση ένα σετ 6 νομισμάτων (των 10 ή του ενός λεπτού) κολλημένα με ζελοτέιπ από την ίδια όψη. Επιπλέον μπορείτε να βάλετε σε ένα μπωλάκι ή κουτάκι μεταλλικό τα ψιλά σας, ή κάτι διακοσμητικό από μέταλλο (πχ την μεταλλική κολοκύθα του Feng Shui), ή επίσης ένα μπουκάλι νερό βρύσης χωρίς καπάκι. Απομακρύνεται από την περιοχή το στοιχείο φωτιά, πχ όχι κόκκινο, ροζ κλπ. Προτιμάμε το μαύρο, γκρι, άσπρο, μεταλλικό, ασημένιο, χρυσό κλπ. ΄Ετσι μειώνετε την ασθένεια, ιδιαίτερα εάν τυχαίνει να έχετε εκεί την είσοδο, το κρεβάτι κλπ. Στην Δύση τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα ασθένειας, βρίσκεται το άστρο 2 δύο φορές.


  • Βάλτε στα Νοτιοδυτικά ένα βάζο διαφανές με 3 κλωνάρια μπαμπού (κάνουν και οι πρασινάδες χωρίς λουλούδια, κάνουν και οι αριθμοί 4 ή 1). Επιπλέον βάλτε κάτι σε χρώμα πράσινο ή μαύρο ή μπλε (πχ ριχτάρι) ή ένα μπουκάλι νερό χωρίς καπάκι, ή ένα ξύλινο διακοσμητικό. Στα Νοτιοδυτικά τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα σκανδάλων, βρίσκεται το άστρο 7 δύο φορές.


  • Στα Βορειοανατολικά βάλτε ένα κόκκινο ύφασμα (πχ ριχτάρι, μαξιλάρι, πίνακα κλπ), και επιπλέον βάλτε ένα κεράκι κόκκινο. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε και πετρώματα, άμμο ή κεραμικό κόκκινο διακοσμητικό. Στα ΒΑ τον Ιούλιο 2009 βρίσκονται 2 άστρα τσακωμών, βρίσκεται το άστρο 3 δύο φορές. Εάν έχετε κατάστημα με είσοδο ή ταμείο στα ΒΑ, να λάβετε περισσότερα μέτρα ασφαλείας γιατί το 3 φέρνει και κλεψιές. Εάν έχετε το κρεβάτι σας ή την είσοδο στα ΒΑ, κάντε υπομόνή γιατί θα υπάρχει εριστική διάθεση, να προσέχετε και τα στραμπουλίγματα, καθότι το 3 επηρεάζει τα πόδια.

Και υπάρχει ακόμα μια εναλλακτική λύση! Εάν δείτε ότι έχετε σημαντικούς χώρους όπως το κρεβάτι, την είσοδο, ταμείο κλπ όλα σε αυτές τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα, είναι ώρα για να πάτε διακοπές!!! Γιατί εάν δεν είστε στον χώρο αυτό, τότε δεν αποροφάτε αυτές τις ενέργειες. Απλό δεν είναι; Ή κάντε τον Κινέζο και αφήστε την περίοδο να περάσει!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ο αυτοκράτορας που ήταν αστρολόγος

Ο Aυτοκράτορας που ήταν αστρολόγος




Ο Κινέζος Αυτοκράτορας Yongzheng (雍正帝, 13.12.1678 - 08.10.1735) είχε πολύ καλές γνώσεις κινέζικης αστρολογίας και τις εφάρμοζε όταν έπρεπε να αποφασίσει ποιούς στρατηγούς ή υπουργούς θα στείλει σε σημαντική αποστολή. Τσέκαρε τα 4 pillars αυτών των ατόμων, εξασφαλίζοντας τις εξής προυποθέσεις:

Εάν τα 4 Pillars του ατόμου ταιριάζουν με το είδος της δουλειάς που του είχε ανατεθεί, εάν η κατεύθυνση που θα σταλεί το άτομο είναι καλή σύμφωνα με τα 4 Pillars του, εάν το άτομο θα στραφεί ενάντια στον Αυτοκράτορα, εάν το άτομο ταιριάζει με τα 4 Pillars του Αυτοκράτορα.

Στην σύγχρονη εποχή πολυεθνικές εταιρίες και κυβερνήσεις κάνουν το ίδιο για σημαντικά στελέχη, συνήθως μυστικά, γιατί φοβούνται την κριτική του κόσμου, αλλά για να μην κατηγορηθούν για διακρίσεις (πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ ακριβό σε αποζημιώσεις για μια εταιρεία/κυβέρνηση, διότι ο "αδικημένος" μπορεί να κάνει μήνυση για την διάκριση και να δικαιωθεί).

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η αναχώρηση στρατευμάτων από το Ιράκ


Η αναχώρηση στρατευμάτων από το Ιράκ
Η πρόβλεψη που βγήκε αληθινή

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η αναχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ. Η πρόβλεψή μου για την αναχώρηση αυτή έγινε το 2008 στην ιστοσελίδα μου, γράφτηκε στο παρόν blog αλλά και στο ελληνικό περιοδικό "Feng Shui & σύγχρονη ζωή" που εκδόθηκε πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα από το άρθρο μου:

"Πολιτική.........Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση εάν το 2009 ξεκινήσει η αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράκ. Στην κινέζικη αστρολογία το βόδι συγκρούεται με την κατσίκα. Ο πόλεμος στο Ιράκ ξεκίνησε την χρονιά της κατσίκας 2003, και το 2009 που είναι η χρονιά του βοδιού, υπάρχει σύγκρουση στην κατάσταση του 2003, αρχίζοντας έτσι το τέλος του πολέμου. Σε αυτό βοηθάει η φύση της γης γιν η οποία είναι ειρηνική, αλλά δεν πιστεύω ότι η διαδικασία θα τελειώσει γρήγορα, γιατί η γη γιν είναι αναποφάσιστη & ουδέτερη ως στοιχείο.".


Όσο αφορά το μέλλον, πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή. Διότι το 2010 είναι η χρονιά του μεταλλικού τίγρη, όπου το μέταλλο και το ξύλο (της τίγρης) συγκρούονται, το οποίο είναι ένδειξη χρονιάς που δεν είναι ειρηνική αλλά είναι χρονιά με συγκρούσεις.

Επίσης το στοιχείο μέταλλο γιανγκ του 2010 είναι σαν ένα όπλο (πχ στρατιώτες με όπλα), το όπλο αυτό "κάθεται" πάνω στην τίγρη, όπου η τίγρη είναι "άλογο που ταξιδεύει". Αυτό σημαίνει ότι τα στρατεύματα το 2010 θα "ταξιδέψουν" σε άλλο μέρος....

Η βιογραφία του Michael Jackson

Michael Jackson - βιογραφία
Τι αποκαλύπτουν τα 4 Pillars του Michael Jackson για την ζωή του
Ο Michael Jackson, ο βασιλιάς της ποπ έφυγε. Τι αποκαλύπτουν τα 4 Pillars και η κινέζικη αστρολογία για τον χαρακτήρα του και την ζωή του; Γιατί πέθανε;
Ο Michael Jackson γεννήθηκε στις 29.09.1958 την ώρα του χοίρου. Με την βοήθεια του Κινέζικου Ημερολογίου μετατρέπουμε την ημερομηνία αυτή σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και κινέζικα ζώδια (φίδι, δράκος, τίγρης κλπ).
Οπότε οι 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου (4 pillars of destiny) του Michael Jackson είναι ως εξής:
Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
癸________戊_______庚______
νερό______γη_____μέταλλο___γη
亥________寅________申_____戌
νερό______ξύλο___μέταλλο___γη
χοίρος____τίγρης___πίθηκος__σκύλος
Οι πυλώνες της τύχης (luck pillars) του Michael Jackson είναι ως εξής:
53______43______33_______23______13______3
丙_______乙______甲_______癸______壬_____辛
φωτιά____ξύλο____ξύλο_____νερό____νερό____μέταλλο
寅_______丑______子_______亥_______戌_____酉
τίγρης____βόδι____ποντίκι___χοίρος__σκύλος__πετεινός
Ο Michael Jackson είναι γεννημένος την ημέρα γιανγκ γη, οπότε ανήκει στο στοιχείο γιανγκ γη. Άτομα γιανγκ γη είναι ήσυχα, εξαρτώμενα, ξεροκέφαλα, σταθερά, έμπιστα, προστατευτικά, με ήθος, όχι ευέλικτα, παρορμητικά. Θετικά στοιχεία για τον Micheal Jackson είναι το μέταλλο και η γη (ανήκει στην ειδική κατηγορία Follow the Leader), ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία (γη, φωτιά και ξύλο) είναι αρνητικά διότι αποδυναμώνουν ή επιτίθονται στα θετικά στοιχεία.
Στον χάρτη 4 Pillars του Jacko βλέπουμε την ύπαρξη δυνατού μετάλλου στον μήνα γέννησης. Αυτό σημαίνει ότι είναι άτομο γεννημένο για το θέαμα, ένας γεννημένος καλλιτέχνης, τραγουδιστής και entertainer.
Στον Οίκο του γάμου (είναι ο κάτω χαρακτήρας που ανήκει στην ημέρα της γέννησης) βλέπουμε την τίγρη, όπου η τίγρης ανήκει στο στοιχείο ξύλο, όπου το στοιχείο ξύλο είναι αρνητικό για τον Jacko. Αυτό δείχνει ότι είναι άτομο που έχει δυσκολίες να βρει ένα καλό σύντροφο, το ξύλο της τίγρης του φέρνει προβλήματα.
Ο Jacko έχει γεννηθεί την ώρα του χοίρου. Ο χοίρος για άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του σκύλου όπως ο Jacko ανήκει στο συμβολικό άστρο της μοναξιάς (lonely star). Επειδή η ώρα αντιπροσωπεύει τα παιδιά, καταλαβαίνουμε γιατί ο Jacko είχε πάντα προβλήματα με τα παιδιά, ένιωθε μοναξιά σε θέματα παιδιών. Πράγματι, η πρώην σύζηγος και νοσοκόμα παραδέχτηκε πριν λίγες ημέρες ότι τα παιδιά του Jacko δεν ήταν δικά του, αλλά από δωρητή τράπεζας όπου είχε ο ίδιος διαλέξει και γνωρίσει προσωπικά τον μελλοντικό βιολογικό πατέρα των παιδιών του.
Στην μέθοδο 4 Pillars, όταν στις δεκαετίες της ζωής ενός ανθρώπου βλέπουμε ότι υπάρχουν τα θετικά στοιχεία (ιδιαίτερα πάνω και κάτω), τότε η ζωή του είναι εύκολη και επιτυχημένη. Όταν στις δεκαετίες της ζωής βλέπουμε φωτιά, γη ή ξύλο (δηλαδή τα αρνητικά στοιχεία), τότε έχει δυσκολίες. Η επιτυχία ή δυσκολία κατά την διάρκεια των δεκατιών γίνεται μεγαλύτερη όταν έρχεται κάποια χρονιά που το στοιχείο της εντείνει την δεκαετία.
Για τον Michael Jackson το στοιχείο μέταλλο σημαίνει ότι φαίνεται το ταλέντο του και τραγουδάει, ενώ το στοιχείο νερό σημαίνει χρήματα. Ρίχνοντας μια ματιά στις δεκαετίες θα δείτε και εσείς πότε έχει νερό και μέταλλο, είναι οι καλές δεκαετίες του τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα ο Michael Jackson :
  • Την δεκαετία του 1960 ξεκινά με το συγκρότημα Jackson 5, όταν βρίσκεται στην θετική δεκαετία 3-13 όπου υπάρχει μέταλλο, το στοιχείο που τον κάνει τραγουδιστή.
  • Το 1972 έκανε το πρώτο σόλο άμπουμ του σε ηλικία 14 χρονών (το 1972 ήταν η χρονιά του ποντικού που ανήκει στο στοιχείο νερό, και ήταν στην δεκαετία 13-23 όπου υπήρχε νερό)
  • Το 1982 κυκλοφορεί το άλμπουμ Thriller το οποίο πούλησε 48 εκ. αντίτυπα. Ήταν η χρονιά του υδάτινου σκύλου, όπου υπήρχε πάλι νερό. Το στοιχείο γη στο οποίο ανήκει ο σκύλος βοηθούσε το στοιχείο μέταλλο που υπάρχει σε αφθονία στο 4 pillars chart, και το μέταλλο βοηθούσε το νερό που έχει επίσης άφθονο στην δεκαετία του.
  • Το 1983 παρουσιάζει το διάσημο moonwalk τραφουδώντας το Billie Jean. Η χρονιά αυτή ήταν η χρονιά του χοίρου που ανήκει επίσης στο στοιχείο νερό, και ήταν στην δεκαετία 23-33, όπου υπήρχε ακόμα περισσότερο νερό).

Τι έγινε πραγματικά με την υγεία του; Γιατί πέθανε;

Η ημερομηνία θανάτου του Michael Jackson, 26.06.2009, την ώρα του σκύλου
Ώρα____Ημέρα____Μήνας___Χρόνος
戊________辛_______庚_______己
γη_______μέταλλο___μέταλλο__γη
戌________丑_______午_______丑
γη________γη______φωτιά_____γη
σκύλος___βόδι______άλογο____βόδι

Την ημερομηνία αυτή βλέπουμε έντονη την παρουσία γης. Το στοιχείο γη εξαντλεί την φωτιά, όπου η φωτιά σχετίζεται με την καρδιά στην κινέζικη αστρολογία και κινέζικη ιατρική. Πράγματι, την ώρα που πέθανε η καρδιά του Jacko ήταν αδύναμη.

Ο Michael Jackson αφήνει την τελευταία του πνοή την δεκαετία 43-53, σε μια δεκαετία όπου υπάρχει το στοιχείο γη και ξύλο, όπου και τα δύο στοιχεία είναι αρνητικά για αυτόν. Στην κινέζικη αστρολογία και κινέζικη ιατρική η αρνητική παρουσία του στοιχείου γη προκαλεί καρκίνο, διότι το στοιχείο γη έχει να κάνει με τα κύτταρα. Υπήρξαν πράγματι φήμες (πριν λίγους μήνες) ότι ο Jacko είχε καρκίνο. Πολύ πιθανό κατά την γνώμη μου....

Ας πάμε πίσω στην ημέρα του θανάτου του. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το στοιχείο γη. Το στοιχείο γη για τον jacko σημαίνει άλλο άτομο σαν και αυτόν, είναι ένας φίλος. Την ώρα του θανάτου του ήταν παρόν ο φίλος του και προσωπικός γιατρός του ο καρδιολόγος Conrad Murray. Σε επόμενο άρθρο μου θα γράψω περισσότερα για αυτό το περιστατικό.

Ήταν ο θάνατος του Michael Jackson φόνος, ατύχημα υπερβολικής δόσης φαρμάκων ή αυτοκτονία; Μήπως διάλεξε να πεθάνει όπως το ίνδαλμά του, ο Elvis;

 

fixodent lawsuit