Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πρόβλεψη -Θα παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ μέχρι τέλος 2013;

Πρόβλεψη Ι Τσινγκ- Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ μέχρι τέλος 2013;
από Γεωργία Κιάφη


Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ με την βοήθεια του Ι Τσινγκ (I Ching) τι θα γίνει με την Ελλάδα και το ευρώ, πληροφορία ιδιαίτερα σημαντική για γνωστούς λόγους.

Πέρυσι το φθινόπωρο είχα γράψει ένα άρθρο, χρησιμοποιώντας και πάλι την μέθοδο του Ι Τσινγκ, ρωτόντας εάν η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ από Οκτώβριο 2011 μέχρι Οκτώβριο 2012. Η απάντηση ήταν ναι, η Ελλλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, το οποίο και πράγματι έγινε.

Η μέθοδος του Ι Τσινγκ έχει σαν στοιχείο της την διάσταση του χρόνου, δηλαδή κάνουμε μια ερώτηση που μας απασχολεί και βάζουμε ένα χρονικό όριο. Πχ, θα γίνει αυτό στους επόμενους τόσους μήνες; Συνήθως είναι καλύτερα να ρωτάμε για μικρότερα χρονικά διαστήματα όπως ένας χρόνος ή έξι μήνες, το πολύ 3 χρόνια. Εάν ρωτήσουμε για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, το Ι Τσινγκ θα προσπαθεί να δώσει την απάντηση αλλά η ερμηνεία θα είναι δύσκολη καθότι μέσα σε πολλά χρόνια θα έχουν γίνει πολλά γεγονότα και τι να πρωτοπρολάβει να πει το Ι Τσινγκ με 6 γραμμούλες γιν γιανγκ.

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε φορά ρωτάω το Ι Τσινγκ για την Ελλάδα και το ευρώ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά το τέλος του 2013 η Ελλάδα θα βρει από το ευρώ, απλά θέλω να ξέρω τι θα γίνει μέχρι τέλος του 2013, μετά θα πρέπει να ξανακάνω Ι Τσινγκ για να ρωτήσω για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή την φορά έκανα την ερώτηση στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 όταν ήμουν στο Χονγκ Κονγκ μαζί με τον δάσκαλό μου Raymond Lo, για να πάρω βέβαια και την γνώμη του. Σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο ήταν η ημέρα του πύρινου σκύλου, ο μήνας του γήινου πετεινού και η χρονιά του υδάτινου δράκου.

Ερώτηση: Θα παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ για το χρονικό διάστημα 22.09.2012 μέχρι τέλος του 2013;

Έριξα τα 3 νομίσματα του Ι Τσινγκ στο τραπέζι και πήρα ως απάντηση το εξάγραμμο γη πάνω στη λίμνη με τρίτη και πέμπτη γραμμή να αλλάζουν.
Χρησιμοποιώντας ειδικές μεθόδους, μετέτρεψα κάθε γραμμή του εξαγράμμου σε κινέζικα ζώδια και στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ).
Βρήκα την γραμμή υποκείμενο που είναι η Ελλάδα (subject, υποκείμενο), υποκείμενο είναι η τρίτη γραμμή. Επειδή η ερώτηση είναι στην πραγματικότητα εάν η Ελλάδα θα μείνει στην ευρωζώνη, στην ερμηνεία εστιαζόμαστε στην σύνγκριση υποκειμένου αντικειμένου, για να δούμε εάν η Ελλάδα θα έχει κάποια σχέση με την Ευρωζώνη. Δηλαδή η Ελλάδα είναι το υποκείμενο στην τρίτη γραμμή και η Ευρωζώνη είναι το αντικείμενο στην έκτη γραμμή.
Εάν ρωτούσα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας θα εστιαζόμουν στην γραμμή του υποκειμένου και στην γραμμή που αντιπροσωπεύουν τα χρήματα (key element).

Για αυτούς που ασχολούνται με το Ι Τσινγκ, η "μετάφραση" του εξαγράμμου από κάτω προς τα πάνω δίνει τα εξής:

1η γραμμή: τίγρης (ξύλο) intelligence element (Ι)
2η γραμμή: δράκος (γη) power element (P)
3η γραμμή: άλογο (φωτιά) money element (M), αλλάζει σε πετεινό (μέταλλο) resources element, υποκείμενο subject Ελλάδα (S)
4η γραμμή: βόδι (γη), power element (P)
5η γραμμή: χοίρος (νερό) colleague element (C), αλλάζει σε σκύλο (γη) power element (P)
6η γραμμή: πετεινός (μέταλλο) resources element, αντικείμενο object η Ευρωζώνη (O)

Το υποκείμενο (Ελλάδα) από άλογο αλλάζει σε πετεινό, πετεινός είναι και η 6η γραμμή η Ευρωζώνη. Εφόσον η Ελλάδα αλλάζει σε πετεινό που είναι η Ευρωζώνη, καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε σχέση με την Ευρωζώνη μέχρι το τέλος 2013. Η Ελλάδα είναι στην αρχική γραμμή στοιχείο φωτιά money element, η φωτιά την ημέρα (σκύλος = στοιχείο γη) και τον μήνα (πετεινός = στοιχείο μέταλλο) που έγινε το Ι Τσινγκ είναι αδύναμη. Οπότε βλέπουμε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά σχετίζεται με την ευρωζώνη.

Στην 5η γραμμή υπάρχει δράση, κάτι γίνεται εκεί. Ενεργή γραμμή νερό (C) δυνατή στον μήνα μετάλλου, γιατί το μέταλλο του μήνα κάνει το νερό της γραμμής δυνατό. Αυτή η δυνατή γραμμή είναι (C), το οποίο στην κινέζικη μεταφυσική ονομάζεται και "robbing money"  όταν το θέμα μας έχει σχέση με τα χρήματα. Όταν ρωτάμε το Ι Τσινγκ κάτι που έχει σχέση με χρήματα ή οικονομική κατάσταση, δεν είναι καλό να έχουμε δράση από μια γραμμή  robbing money και ακόμα χειρότερα εάν αυτή είναι δυνατή, γιατί αυτό σημαίνει ότι το robbing money είναι δυνατό. Robbing money στα αγγλικά σημαίνει ανταγωνισμός στα χρήματα, άρπαγμα χρημάτων, με άλλα λόγια δεν είναι καλό να έχουμε colleagues (συναδέλφους) στο πορτοφόλι μας. Η γραμμή αυτή των ¨συναδέλφων" είναι σε δράση και δυνατή, αυτό είναι ακόμα μια ένδειξη ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Το οικονομικό πρόβλημα είναι από την πλευρά της Ευρώπης, γιατί η 5η γραμμή ανήκει στο πάνω τρίγραμμο που είναι αυτό την Ευρωζώνης. Η Ευρωζώνη οπότε έχει οικονομικό πρόβλημα. 

Η 5η γραμμή (το οικονομικό πρόβλημα) αλλάζει σε (P) power element σκύλο γη. (P) σημαίνει εξουσία, είναι οι πολιτικοί και συγκεκριμένα οι πολιτικοί της Ευρώπης, καθότι η 5η γραμμή ανήκει στο πάνω εξάγραμμο που είναι η Ευρωζώνη. Το πάνω εξάγραμμο στο οποίο ανήκει το αντικείμενο είναι η Ευρωζώνη και στο κάτω εξάγραμμο που είναι το υποκείμενο είναι η Ελλάδα. Η εξουσία λοιπόν της Ευρώπης (πολιτικοί)  είναι στοιχείο γη και προσπαθούν να ελένγξουν (καταστρέψουν) το οικονομικό πρόβλημα robbing money της αρχικής γραμμής  νερό στην 5η γραμμή.  Αυτό συμβαίνει γιατί η γη καταστρέφει το νερό. Οπότε οι πολιτικοί της Ευρώπης είναι σε δράση να ελένξουν το οικονομικό πρόβλημα της Ευρώπης.

Η δράση αυτή (σκύλος γη) είναι αρκετά δυνατή γιατί έχει την υποστήριξη της ημέρας που έγινε το Ι Τσινγκ (επίσης σκύλος γη) αλλά και του μήνα, γιατί ο σκύλος ανήκει στην ίδια εποχή με την πετεινό και είναι το φθινόπωρο. Η σχέση μιας γραμμής με την ημέρα που έγινε το Ι Τσινγκ δείχνει την βραχυπρόθεσμη κατάσταση, ενώ η σχέση μιας γραμμής με το μήνα που έγινε το Ι Τσινγκ δείχνει την μακροπρόθεσμη κατάσταση αλλά είναι πάντα μέσα στο χρονικό πλαίσιο της ερώτησης (εδώ είναι το τέλος του 2013).

Οπότε με δύο λόγια, η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη αλλά και το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά για αυτήν.



Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα τον Οκτώβριο 2012

Η Ελλάδα τον Οκτώβριο 2012

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για την Ελλάδα.....

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, κάθε κατεύθυνση του ορίζοντα επηρεάζεται από τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι της 20ετίας, της χρονιάς, του μήνα, της ημέρας και της ώρας.

Η Ελλάδα βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά της Ευρωπαικής Ένωσης. Το έτος 2012 στα Νοτιοανατολικά υπάρχει το Ιπτάμενο Άστρο 5, το οποίο φέρνει εμπόδια και κακοτυχία. Τον Οκτώβριο 2012 το 5 του μήνα βρίσκεται επίσης στα Νοτιοανατολικά.
Οπότε η Ελλάδα βάλλεται από δύο πεντάρια τον Οκτώβριο 2012, από το πεντάρι της χρονιάς και το πεντάρι του μήνα.

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να πληροφορήσω τους αναγνώστες αυτού του ιστολόγιου ότι η Ελλάδα δεν θα βρει από το ευρώ, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2013. Σε επόμενο άρθρο μου θα σας παρουσιάσω την αιτιολογία αυτής της πρόβλεψης που κάνω με την βοήθεια του Ι Τσινγκ.


 

fixodent lawsuit