Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Προβλέψεις 2014 - η χρονιά του ξύλινου αλόγου


Προβλέψεις 2014 - η χρονιά που μας έρχεται με μια ματιά
Η χρονιά του ξύλινου αλόγου
γράφει η Γεωργία Κιάφη


Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, κάθε χρονιά εκφράζεται με δύο κινέζικους χαρακτήρες. Ο πάνω χαρακτήρας λέγεται ουράνιος κλάδος και είναι ένα στοιχείο (νερό, ξύλο, φωτιά, γη ή μέταλλο) σε γιν ή γιανγκ μορφή. Ο κάτω χαρακτήρας λέγεται γήινος κλάδος και είναι ένα κινέζικο ζώδιο (πρόκειται για τα γνωστά κινέζικα ζώδια όπως δράκος, φίδι, άλογο κλπ).

Εξετάζοντας την σχέση που έχουν μεταξύ τους ο ουράνιος κλάδος και ο γήινος κλάδος μιας συγκεκριμένης χρονιάς, και εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά που έχει ο ουράνιος και γήινος κλάδος της χρονιάς, κάνουμε τις προβλέψεις μας. Το ζευγάρι των κινέζικων χαρακτήρων (ουράνιος και γήινος κλάδος) τα βρίσκουμε στο κινέζικο ημερολόγιο. Το κινέζικο ημερολόγιο για την κινέζικη αστρολογία είναι ότι η αστρολογική εφημερίδα με την θέση των πλανητών για την "δυτική" αστρολογία.

ΟΚ, θα σας πω και ένα μυστικό. Για να κάνουμε προβλέψεις για την χρονιά βοηθάει να δούμε στην ιστορία της ανθρωπότητας, ποιά ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν συγκεκριμένες χρονιές. Από εκεί πέρνουμε μια καλή ιδέα τι μας περιμένει. Επειδή σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία τα ζευγάρια των χαρακτήρων που χαρακτηρίζου μια χρονιά επαναλαμβάνονται σε εξηντάδες, για να δούμε τι θα συμβεί του χρόνου το 2014, απλά κοιτάζουμε τι έγινε το 1954, το 1894 ή όσες 60δες χρόνια πίσω θέλετε....

Ας μπούμε τώρα κατευθείαν στο θέμα, προβλέψεις για το 2014 με μια ματιά!

1. Το 2014 δεν θα είναι ειρηνική χρονιά, παρόλο που το ξύλο και η φωτιά έχουν φιλική σχέση μεταξύ τους. Θα υπάρχει διαμάχη γιατί το ξύλο γιανγκ είναι το ξύλο ενός δέντρου το οποίο είναι άκαμπτο, ασυμβίβαστο και ξεροκέφαλο, διεκδικεί και δεν βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης το άλογο ανήκει στο στοιχείο φωτιά, μέσα στο άλογο κρύβεται φωτιά γιν, η φωτιά γιν είναι εκρηκτική, ασταθή και συναισθηματική φωτιά. Φέρνει εκρήξεις και καταστροφές φωτιάς. Το 2014 περιμένω διαμάχες, απεργείες, διαμαρτυρίες κλπ.

2. Μετεωρίτες θα πέφτουν στην γη δημιουργώντας κρατήρες, επειδή το γιανγκ ξύλο είναι χαρακτήρας που στην κινέζικη γραφή έχει έντονη κίνηση προς τα κάτω και από πάνω τρυπάει την γη.

3. Το χρηματιστήριο και η οικονομία θα είναι γεμάτη ελπίδα και την αισιοδοξία (πώς λέμε μέσα στην καλή χαρά; Εδώ ο κόσμος καίγεται και το χρηματιστήριο τον χαβά του). Αυτό συμβαίνει γιατί το ξύλο φέρνει ελπίδα και η φωτιά του αλόγου φέρνει αισιοδοξία και καλή διάθεση. Η διάθεση των επενδυτών είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας και του χρηματιστηρίου. Οι επιχειρήσεις που θα πάνε καλά το 2014 ςίναι αυτές που έχουν σχέση με το νερό και το μέταλλο (πάλι θα τα κονομήσουν οι εφοπλιστές, οι μεταφορές και οι επικοινωνίες, η τεχνολογία, οι τράπεζες - ναι αυτές πάλι - τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα). Μέτρια θα τα πάνε οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το στοιχείο ξύλο, οι οποίες θα είναι πολύ δραστήριες και παραγωγικές, δηλαδή τα έπιπλα, το χαρτί, ο τύπος, τα ρούχα, τα βιβλία, η βιομηχανία που έχει σχέση με το περιβάλλον. Το στοιχείο φωτιά το 2014 έχει πολύ ανταγωνισμό, οπότε εστιατόρια, ενέργεια, διασκέδαση θα ζήσουν τον απόλυτο ανταγωνισμό.

4. Το 2014 θα είναι ενεργητική και δραστήρια χρονιά για επειχηρήσεις που έχουν σχέση με την ενέργεια (κάτι μου θυμίζει αυτό περί Ελλάδας, κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους μου φαίνεται), τις αεροπορικές εταιρείες, τα σπορ, την διασκέδαση και τα εστιατόρια, όλα αυτά ανήκουν στο στοιχείο φωτιά και το άλογο είναι ένα πολύ ενεργητικό ζώδιο γεμάτο δράση. Το 2014 ο κόσμος θα ταξιδεύει και θα κινείται, καθότι το άλογο εκφράζει αυτή την δραστήρια κινητική ενέργεια. Βέβαια ενεργητικότητα δεν σημαίνει ότι θα φέρει και χρήματα σε αυτούς τους τομείς, διαβάστε το σημείο 3 του άρθρου.

5. Το 2014 θα δούμε εξαιρετικές νέες ιδέες και καινοτομίες (πχ ενέργεια, design και lifestyle, τα οποία είναι φωτιά και ξύλο). Το ξύλο γιανγκ είναι το πρώτο από τους 10 ουράνιους κλάδους, και θέλει να είναι πρώτο και να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους, είναι φιλόδοξο.

6. Προβλήματα υγείας σε καρδιά, αίμα, νεφρά, αναπνευστικό σύστημα και δέρμα, ερεθισμούς, συκώτι, κεφάλι, μαλλιά. Το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων είναι επίσης αδύναμο το 2014, αυτό συμβαίνει γιατί όταν υπάρχει σύκγρουση φωτιάς και νερού (το νερό εμφανίζεται κάποιους μήνες το 2014) τότε επηρεάζεται το στοιχείο νερό που είναι τα νεφρά και το ανοσοποιητικό και οι ορμόνες... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει γρίππη από κοτόπουλα, πάπιες κπλ, διότι το Ιπτάμενο Άστρο του Φενγκ Σούι της χρονιάς που βρίσκεται στο κέντρο και δίνει το επίκεντρο της χρονιάς είναι το 4, το 4 σχετίζεται με τον κόκκορα.

7. Αεροπορικά ατυχήματα (στοιχείο φωτιά), τυφώνες (στοιχείο ξύλο που είναι το τρίγραμμο άνεμος, αλλά επίσης οι τυφώνες εμφανίζονται λόγω ζέστης-φωτιά σε συνδυασμό με υγρασία). Η σύγκρουση του αλόγου (φωτιά) και του ποντικού (νερό) στην κινέζικη αστρολογία φέρνει καταστροφές αίματος (θα χυθεί αίμα δυστυχώς), όπως επίσης και καταστροφές φωτιάς και νερού ως φυσικά φαινόμενα. Εκρήξεις

Εάν είστε γεννημένοι την χρονιά του αλόγου, τότε έχετε το 2014 self penalty (ναι, καλά καταλάβατε, δεν είναι η χρονιά σας όπως ίσως σας πουν κάποιοι), το οποίο φέρνει ανησυχίες, μίσος και αντιπάθεις (κάτι σαν τσαντίλα). Καλό είναι, εάν είστε άλογα να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας, αλλάξτε σπίτι, ταξιδέψτε, αλλάξτε δουλειά. Αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα σπορ. Να έχετε μαζί σας το σύμβολο μιας κατσίκας (βρείτε στο ίντερνετ την εικόνα μιας κατσίκας, πλαστικοποιήστε την και να την έχετε πάντα μαζί σας).

Τα ίδια ισχύουν εάν έχετε γεννηθεί την χρονιά του ποντικού, γιατί το ποντίκι τσακώνεται με την χρονιά, ή μάλλον η χρονιά τσακώνεται μαζί σας. Επίσης να αποφεύγετε να ταξιδεύεται προς τον Νότο, δηλαδή μην πάτε γυρεύοντας στον Νότο, την κατεύθυνση όπου βρίσκεται το άλογο.

Αυτά! Α! να μην το ξεχάσω.... να μην με ρωτάτε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ζώδια το 2014, γιατί το άλογο δεν έχει σχέση συγκεκριμένη με κάθε ένα από τα 12 κινέζικα ζώδια. Επίσης η αστρολογία που βασίζεται μόνο στην χρονιά γέννησης δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής, καλό είναι να τσεκάρετε ολόκληρο το κινέζικο ωροσκόπιό σας και να κάνετε τα 4 pillars of destiny.

Τον Ιανουάριο 2014 θα γράψω συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2014, καθότι η χρονιά του ξύλινου αλόγου μπαίνει επίσημα στις 4 Φεβρουαρίου 2014.

Μούτσου!




















 

fixodent lawsuit